KRETA AFHAAL- EN BEZORGSERVICE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1976 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kreta Afhaal- en Bezorgservice. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 18:58 Eerste keer hier besteld. Eten was super lekker en veel. Gaan hier zeker vaker bestellen!
1 okt 2022 om 21:02 Eerste keer besteld hier en het was gewoon lekker
1 okt 2022 om 15:49 Was heerlijk en behoorlijke porties. We hebben genoten!
30 sep 2022 om 19:51 Was super lekker
29 sep 2022 om 20:33 Smaakte goed !
25 sep 2022 om 19:49 Heerlijk, beste Griek in de omgeving!
23 sep 2022 om 20:09 Ja vond het heerlijk alleen ik snap niet wat ik moet doen met twee bakjes tzatziki’s…. Maar jullie eten blijft heerlijk
22 sep 2022 om 19:25 Grieks op zijn best
20 sep 2022 om 22:02 Topper: we hadden bij opmerkingen dat we in de file stonden dus belde hij ons op om te vragen of we al thuis waren!!!
19 sep 2022 om 9:08 Bezorging prima op tijd. Eten was goed echter wel lauw van temperatuur
18 sep 2022 om 22:49 Eten kwam nadat we hebben gebeld met Kreta. Bij aankomst niet meer warm.
18 sep 2022 om 22:25 Het vlees was erg zout. Het waren grotr porties, alleen jammer dat het vlees erg zout was.